η ελλάδα στους 16 δείτε πώς πανηγύρισ

Η Ελλάδα στους «16»: Δείτε πώς πανηγύρισαν οι ‘Ελληνες celebrities τη μεγάλη νίκη (φωτός)

By on 25/06/2014 in Άνδρας with 0 Comments

Add to favorites

Plus: Τα σχόλια που ξεχωρίσαμε στο Twitter

Ναι, είναι γεγονός. Η Εθνική Ελλάδος πάει στους 16. Με το γκολ του Σάμαρη και λίγο πριν τη λήξη, το άψογα εκτελεσμένο πέναλτυ του Σαμαρά, καταφέραμε να προκριθούμε, αφήνοντας πίσω μας ομάδες όπως η Ισπανία και η Ιταλία. Ο ενθουσιασμός μεγάλος και όπως καταλαβαίνετε οι Έλληνες celebrities αμέσως πόσταραν σε Τwitter και Instagram φωτογραφίες με γαλανόλευκο φόντο.

Όλα τα λεφτά η Ελένη Φουρέιρα, η οποία δημοσίευσε φωτογραφία του συντρόφου της Σαμαρά, γεμίζοντας το ποστ με καρδούλες. Σάββας Γκέντσογλου, Δωροθέα Μερκούρη, Γιάννα Τερζή, Τόνια Σωτηροπούλου, Ρούλα Κορομηλά, Εύα Καιλή, Χριστίνα Σάλτη, αμέσως μετά τη νίκη δημοσίευσαν φωτογραφίες στο Instagram (τις οποίες μπορείτε να δείτε στην παραπάνω gallery!)

Όσο για το twitter; Ξεχωρίσαμε τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή και Ευαγγελίας Αραβανή. Η Δέσποινα έγραψε τα εξής: «Για άλλη μια φορά impossible is nothing. Μπράβο στην Εθνική μας». Την ίδια ώρα η Αραβανή έκανε πλάκα γράφοντας: «Παραλίγο να γίνω καρδιακή. Τελικά όμως άξιζε. Μπράβο στην Εθνική μας!»

source : queen.gr

Tags: , ,

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons