η julia restoin roitfeld και σε ρόλο fashion designer

Η Julia Restoin- Roitfeld και σε ρόλο fashion designer

By on 30/06/2014 in Μόδα with 0 Comments

Add to favorites

Η χαρισματική κόρη της Carine Roitfeld θέλει να δοκιμάσει την τύχη της στην δημιουργία ρούχων για έγκυες

Η Julia Restoin- Roitfeld, φυσικά, έχει μεγαλώσει μέσα στην fashion industry, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε καμπάνιας μεγάλων οίκων και σχεδιαστών. Όπως όλα δείχνουν, όμως, η κόρη της θρυλικής Γαλλίδα στυλίστριας, Carine Roitfeld, μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις, αφού κσοπευει να αναλάβει χρέη σχεδιάστριας, και μάλιστα σε μία σειρά maternity ρούχων.

Μιλώντας στην βρετανική Vogue, η όμορφη Γαλλίδα, που ζει με την κόρη της στη Νέα Υόρκη, παραδέχτηκε: «Η δουλειά των ονείρων μου είναι να σχεδιάσω μία maternity συλλογή, ή ακόμα και όμορφα lingerie για έγκυες. Είναι αδύνατον να βρεις σέξι εσώρουχα όταν είσαι έγκυος ή θηλάζεις- την περίοδο, ακριβώς, που έχεις την ανάγκη να νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Η 33χρονη μιλάει εκ πείρας, αφού, τον Μάιο του 2012 έφερε στον κόσμο την μικρή Romy- και δηλώνει ότι, αυτή την περίοδο, νιώθει πιο όμορφη από ποτέ. «Νιώθω καλύτερα απ’ ότι πριν κάνω παιδί- ποτέ δεν ένιωθα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα και τον εαυτό μου», αποκάλυψε. Ποιο είναι το μυστικό της; «Το μπαλέτο και το μποξ. Και, φυσικά, το να τρέχω πίσω από την Romy όλη μέρα! Είναι η καλύτερη προπόνηση!», είπε.

 

source : queen.gr

Tags: , ,

About the Author

About the Author: .

Subscribe

If you enjoyed this article, subscribe now to receive more just like it.

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons